Geen loonbetaling

Het is verstandig om bij problemen bij de uitbetaling van uw loon/salaris tijdig advies in te winnen bij een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrechterlijke zaken. Bij een eventueel ontslag zal deze advocaat altijd proberen uw ontslagvergoeding zo hoog mogelijk uit te laten vallen.

Indien u slachtoffer bent geworden Generic Cialis van een ongeval of van een (arbeids)conflict, kunt u via Slachtoffer.nl gratis de hulp inroepen van een letselschadeadvocaat.

Na ontvangst van uw gegevens zal een advocaat telefonisch contact met u opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt aangeven wanneer u teruggebeld wilt worden.

Arbeidsconflicten formulier

Via Slachtoffer.nl kunt u gratis uw zaak door een (letselschade)advocaat laten onderzoeken.

Binnen één werkdag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden. Op basis van de door u ingevulde gegevens zult u precies te horen krijgen welke (verhaals)mogelijkheden u (nog) heeft. U kunt daarna zelf beslissen of u de zaak verder aanhangig wilt maken bij de schadeplichtige of dat u de zaak verder laat rusten.

Indien er geen mogelijkheden zijn op een schadevergoeding dan zult u dat ook te horen krijgen (geen kosten verschuldigd).

Velden met een * zijn verplicht